12 Haziran 2011 Pazar

Açılış

Herkese merhaba, 

Bu blog, tamamen bir "No Name Profile" karşıtı olan benim, huzur arayışım çerçevesinde kendimi özgürce ifade edebilmem adına, hiçbir kısıtlama hissetmeden blog yazabilmem amacıyla açılmıştır. Bu huzur arayışı korku kaynaklı değildir. Yani mevcut düzen itibariyle düşüncelerimi söylemekten korkmakla bir ilgisi yoktur. Asıl neden her kişiden beklelenen bazı beklentilerin, o kişilerin bu beklentiler çerçevesinde sıkışıp kalması nedeniyle gerçek düşünce ve görüşlerini olduğu gibi değil de, bu beklentilerin baskısı altında traş edilmiş bir şekilde dile getirmek zorunda hissetmeleridir. Bu hissin beni fazlasıyla sarmış durumda olması da bu tarz bir çözüm yoluna gitmeme neden oldu. Durum kısaca bundan ibarettir. 

Sizden ricam mümkün olduğunca yorumlarınızla, yazdığım yazılar hakkındaki düşüncelerinizi rahat bir şekilde "esgeçmeden" belirtmeniz. Mesela içinizden küfür etmek geliyorsa kesinlikle tutmayın kendinizi(tabi ki bana değil, yazılı konuya!). Çünkü burada olabildiğince açık ve her ne kadar "no name" gürünüyor olsam da aslında tam anlamıyla kendimi yansıtacağım için, bu blogda beni asıl ilgilendiren şey düşüncelerimle ilgili genel ve bireysel görüş ve yorumlarınızdır. Yani burada gizlediğim tek şey kimliğimdir. Onun dışında blogu takip edenler aslında beni en yakınlarımdan bile daha iyi tanıyor olacaklar.

Ek olarak burada görünmesini istemediğiniz düşünce ve görüşleriniz olur da yorum yapmak istemezseniz hiç çekinmeden mail atabilirsiniz. Her türlü konu ve başlıkla ilgili tartışmaya(tartışmanın ne demek olduğunu biliyorsanız tabi ki!) açığım. Amaç bir sonuca varmak olduğu için lütfen tüm düşüncelerinizi paylaşın.

Şimdilik bu kadar, umarım herkes için renkli bir blog olur...

4 yorum:

  1. Hoşgeldin öncelikle :)
    Düşüncelerini söylemekten korkmayacağın belli zaten bence de..çünkü korkan bir insanın açmasından ziyade kapatması gerekir blogunu..çünkü genelde ilk el atılanlar bloglar oluyor..
    umarım güzel ve uzun soluklu blog dönemi geçirirsin :)

    YanıtlaSil
  2. Hayır, burada olduğumuz sürece sen hoşgeldin :D

    Teşekkür ederim, umarım dediğin gibi uzun soluklu bir blog olur. Aklıma ne gelirse yazıyorum hiç düşünmeden, sormadan, tartmadan... Şu aralar blogumla keyfim yerinde. Hiç olmadığı kadar yazma isteğim arttı bu sayede. Bir de böyle yorumlar görünce daha da keyifli oluyor blog yazmak :)

    YanıtlaSil
  3. Çok haklısın , Hoş buldum o halde :)
    Yazdıklarımıza yapılan yorumları görmek her zaman memnun edici ve değerli oluyor..Keyifli yazmalar sana:)bize de keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, hem açılış yazımı okuduğun hem de değerli yorumların için. Bloguma tekrar hoşgeldin, iyi okumalar... :)

    YanıtlaSil