26 Haziran 2011 Pazar

Eğlenceli Bir Mim :)

İMGE'ye ve NİL'e çok teşekkür ediyorum bu mim için. İlk mimim olması nedeniyle de ayrı bir özelliği var tabi bu mimin... :)

Konusunu aynen kopyala yapıştır yapıyorum;
"Tam şu anda, evet tam şu anda nerede olmak ve ne yapmak isterdiniz? Ve o yerde dilinize dolanan ilk şarkı ne olurdu? Ve resmini de koyun." 
diyor mim...

Sanırım bunu yıllar sonra bile sorsanız yine aynı cevabı veririm, çünkü büyük ihtimalle oraya gidip bunu yapmak nasip olmicak :) Cevaplarım şöyle ki:

Şu anda BORA BORA ADALARI'nda olmak isterdim. Benim cennet anlayışım tamamen oradan oluşuyor...


Tam anlamıyla bir deniz manyağıyım. Denizi olmayan bir yerde hiç yaşamadım ve yaşayabileceğimi de hiç sanmıyorum. Nefes alamam... Bana huzur veren en büyük şeydir deniz. Hele böyle tertemiz ve berrak bir suyu varsa, orada ölebilirim bile sorun yok. 

Ne yapıyor olmak istediğime gelince de...

Orada olsam öncelikle şu fotoda gördüğünüz bungalovlardan en uçtakinde kalıyor olurdum. Sabah erkenden kalkıp müthiş bir kahvaltının üzerine kapımın önüne çektiğim küçük kayığıma biner, biraz açılır, her biri diğerinden daha güzel olan ada manzaralarından birinin karşısında durur ayaklarımı uzatıp biraz yayılır ve bu şarkıyı dinlerdim... 


...sonra da ölürdüm heralde daha ne yaşıcam... :D

3 yorum:

  1. Çok iyiymiş bu ya :) gerçekten cennet gibi :)
    Sonsuza kadar huzur depolanır orada,insan bünyesine :)
    Umarım gidersin yaa,o kadar da imkansız görme :)
    bir de bu şarkıyı severim,yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  2. enteresan bi tesadüf olmuş:) ilk önce şaşırdım baya..yıllardır bakarım araştrırım borabora turlarını ordaki cennet parçası bungalowları..cvpta da bali ve bora bora arasında kalmıştım:) hele o bungalowların tabanı camdan olanları yokmu..denizin üstünde dibini görerek uyumak..söledgn gbi ama.zor bi hayal:)

    YanıtlaSil
  3. İzmir insanı olarak ''deniz''in anlamı ben de fazlasıyla olmalı ama şu gördüğüm denizi tatmadıktan sonra da ''deniz'' adını bir kez daha keşfedesim var! ;)

    Bir de o bungavol evlerin balkon gibi olan kısmında aşağısı boşluğa gelecek şekilde hamak kurabilse şu bünye,ah ahhhh.... :)

    YanıtlaSil